Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

WestJet сервира пресни сандвичи

Отскоро авиокомпания WestJet дава възможността на пътниците си да похапнат пресни сандвичи, на цена от 6,50 канадски долара. За хората, поръчали си сандвичи предварително, цената пада на 6 долара. На доста от своите полети, които тръгват от Канада, WestJet вече предлага различни вкусове, които впечатляват с факта, че са приготвени почти преди излитането на самолета. [...]

Отскоро авиокомпания WestJet дава възможността на пътниците си да похапнат пресни сандвичи, на цена от 6,50 канадски долара. За хората, поръчали си сандвичи предварително, цената пада на 6 долара.

WestJet

На доста от своите полети, които тръгват от Канада, WestJet вече предлага различни вкусове, които впечатляват с факта, че са приготвени почти преди излитането на самолета.

“Искаме да предложим на нашите гости на борда асортимент, който ще направи пътуването им с WestJet много по-приятно. Освен това, искаме и да подкрепяме малкия и среден бизнес в регионите, които обслужваме”, споделя Лейн Уорд, продуктов мениджър в WestJet. Според Уорд, идеята да се предлагат току-що направени сандвичи от местни доставчици на борда на самолетите е наистина печеливш ход.

Историята със сандвичите започва през 2010 г. Тогава изпълнителният директор на авиокомпанията случайно попада на разговор между трима футболни играчи. В разговора всички те споделят желанието си храната в самолетите да бъде толкова вкусна и прясна, колкото е и тази, в заведението, в което са в момента. Всъщност, играчите са бивши спортисти, които са направили местния ресторант Spolumbo.

Едва ли само в техния разговор е присъствала идеята за вкусна и приготвена скоро храна. Всеки, който поне веднъж е опитвал от самолетните кулинарни странности, особено в икономична класа, знае, че от тях наистина има какво да се желае.

Местни и пресни

След като Spolumbo започва пробно да доставя сандвичи за авиокомпанията, идеята, както и сандвичите, са погълнати с голямо удоволствие от пътниците. Така от WestJet започват да търсят и други канадски градове, от които да вземат пресни продукти и предложения.

През тази година, вече всеки ден, на борда на самолетите им се зареждат уникални и свежи сандвичи от заведения във Виктория, Ванкувър, Едмънтън, Калгари, Уинипег, Хамилтън, Монреал, Торонто и др.

И макар връзката на WestJet с находчивите предприемачи от Spolumbo да приключи през октомври, ако ви предстои да летите с авиокомпанията, не се притеснявайте. Краят на това сътрудничество, в никакъв случай не означава край на предлаганата свежа храна на борда на самолетите им.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.