Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

TAP отнова са номер едно

За втора поредна година TAP Air спечели наградата за най-добър авиопревозвач до Южна Америка на тазгодишното издание на World Travel Awards. WTA, определяни като Оскарите на туристическата индустрия, днес са най-престижните отличия в глобален мащаб. По време на церемонията, Луиз Мор, председател на управителния съвет на португалската авиокомпания, каза: “Много се радваме, че за втори [...]

За втора поредна година TAP Air спечели наградата за най-добър авиопревозвач до Южна Америка на тазгодишното издание на World Travel Awards. WTA, определяни като Оскарите на туристическата индустрия, днес са най-престижните отличия в глобален мащаб.

TAP

По време на церемонията, Луиз Мор, председател на управителния съвет на португалската авиокомпания, каза: “Много се радваме, че за втори път печелим наградата. Това значи много за нас, защото признава упоритата ни работа през последните няколко години, благодарение на която се наложихме като лидер на южноамериканския пазар и най-вече в Бразилия, където услугите ни свързват повече от 30 европейски града с 9 летища: в Рио де Жанейро, Сао Пауло, Кампинас, Бразилия, Бело Оризонте, Салвадор, Ресифе, Натал и Форталеза.”

“Чудесно е да знаем, че въпреки нарастващата конкуренция от страна на други големи превозвачи, TAP отново е признат за лидер в региона от журито на WTA. Това признание ни кара да поемем още по-голяма отговорност към клиентите и партньорите ни и в същото време възнаграждава усилията ни.”

В пряка конкуренция с компании като Air France, American Airlines, British Airways, Iberia и ТАМ, лидерството на TAP беше потвърди отново през 2010. Освен това компанията добави една нова дестинация към мрежата си – Кампинас. До края на октомври, Португалските авиолинии са превозили 1 200 000 пътници до Бразилия (29% увеличение спрямо миналата година).

TAP

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.