Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Почивка през август - Ибиса, Барселона, Будапеща, Париж и още нещо

Кой пак каза почивка? Колкото и да не ви се вярва, докато стоите залепени за екрана и следите всички подробности около Олимпийските игри в Лондон, септември съвсем скоро ще настъпи, Олимпиадата ще свърши, а желанието за кратко пътуване някъде из Европа отново ще се появи. Изненадайте преди всичко себе си и се пригответе по-рано за [...]

Кой пак каза почивка? Колкото и да не ви се вярва, докато стоите залепени за екрана и следите всички подробности около Олимпийските игри в Лондон, септември съвсем скоро ще настъпи, Олимпиадата ще свърши, а желанието за кратко пътуване някъде из Европа отново ще се появи.

Изненадайте преди всичко себе си и се пригответе по-рано за едно мъничко разпускане в първите меланхолични дни на деветия месец от календара. Ето няколко идеи за ранно резервиране на самолетни билети, което ще ви спести освен пари и ценно време.

Ибиса

Вярно, през септември в Ибиса купонът започва да замира, дори направо спира. След дългия тежък сезон, под парещи лъчи и ритми, заведенията на това уникално място едно по едно затварят врати. Слънцето обаче остава високо в небето и това е една чудесна възможност да сложите своята точка на лятото, или може би многоточие. ..

Барселона

Тя иска градска почивка, а той настоява за плажни приключения. Поредната макар и не футболна, но все пак драма, има много лесно решение, което започва с буквата Б. Барселона е идеална за всеки вкус и септември е подходящо време за посещението й. Каталунската столица ще ви дари със забележителности, изобилие от шопинг възможности и естествено впечатляващ плаж.

Будапеща

Ако смятате, че бюджетът ви през септември ще е малко по-ограничен, но не искате това да повлияе на качеството на почивката ви, потърсете изгодни предложения за Будапеща. Напоследък на пазара има много такива, особено когато става дума за ранни резервации. Най-големият град в Унгария съвсем не е за пропускане, но ако сте фен на Формула едно, само ви припомняме, че не септември, а средата на август е времето, когато тълпи от фенове се стичат към пистата Хунгароринг от Формула 1. И все пак ако държите почивката пък да е през септември – спокойно, имаме и още едно напомняме: пистата е втората най-бавна във Ф1.

Някъде си…

И накрая, вместо да ви предлагаме „и още нещо“, искаме просто да ви кажем, че която и дестинация да си изберете отсега за септември, няма да сбъркате. Просто защото пиковите сезони на много места вече са към своя край, а заедно с това и пиковите им цени.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.