Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Подарък за летището

За първи път столичното летище се нагизди с коледна украса. Е, не е толкова импозантна, колкото в моловете например, но има елха, коледни звезди, блестящи от лампички стени и повече усмихнати хора при чекирането на самолетни билети. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията – Александър Цветков присъства на събитието и включи светлините на елхата [...]

За първи път столичното летище се нагизди с коледна украса. Е, не е толкова импозантна, колкото в моловете например, но има елха, коледни звезди, блестящи от лампички стени и повече усмихнати хора при чекирането на самолетни билети. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията – Александър Цветков присъства на събитието и включи светлините на елхата на “парадния вход” към страната ни. Софийското летище е коледното ни лице към света и ще посреща и изпраща пасажерите създавайки подходящо празнично настроение.

Летище София

Украсата е мил подарък от спонсори и партньори – “Луфтханза Техник България” ООД, “Голдеър Хендлинг България” ООД, “Евро Алианс Инженеринг” и “Мото Пфое” ЕООД. Изпълнителните директори Бернд Фрекман, Димитриос Папамихаил, Катя Попова, Валентин Трашлиев, Атанас Фурнаджиев и Димо Николов получиха благодарности от Димитър Богданов – председател на Съвета на директорите на Летище София – за щедрия подарък по време на криза. Техният жест, напълно в стила на коледните чудеса, даде възможност на Летище София да изглежда както нормално европейско летище. Терминал 2 светна, а ако скоро се изпълни и обещания директен път до него, ще е наистина чудесно. Европейският булевард “Брюксел” предпразнично бе излъскан от служители по пътно поддържане чак до уличните лампи включително.

Централна гара София също е украсена и озвучена с коледни мелодии.

Елхата в градинката до хотел Рила, която е официалната елха, радва минувачите, а може би тази година и домовете ни ще бъдат украсени така добре и отвън както отвътре.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.