Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Новите атракции по света

Ако тази година сте решили да планирате пътуване извън Европа, например до САЩ или Сингапур, има цели две нови забележителности по тези места, които си струва да видите. Определено ще бъдете сред първите туристи, които виждат атракциите, просто защото те са съвсем наскоро открити или предстои да отворят врати. Речно сафари, Сингапур Несъмнено в тази [...]

Речно сафари СингапурАко тази година сте решили да планирате пътуване извън Европа, например до САЩ или Сингапур, има цели две нови забележителности по тези места, които си струва да видите. Определено ще бъдете сред първите туристи, които виждат атракциите, просто защото те са съвсем наскоро открити или предстои да отворят врати.

Речно сафари, Сингапур

Несъмнено в тази нова забележителност на Сингапур не са спестени средства. Това е първият увеселителен парк в Азия с такива размери и определено впечатлява със замисъла си.

Тук посетителите ще могат да се насладят на разходка с лодка из „репликите“ на реките Нил, Амазонка, Конго и други световни реки. Не само това, но и бреговете на умалените реки са заселени с животните, характерни за съответната област. Ако имате път към Сингапур тази година, на едно място ще видите хипопотами и гигантски панди и ще имате възможност да разгледате увеселителен парк, който събира в себе си няколко от големите световни реки. Ако вече сте отворили нов таб на браузера си, за да видите как вървят цените на самолетни билети до Сингапур, изчакайте. Откриването предстои в края на 2012 г.

Небостъргачът Скайпойнт, Австралия

Когато мислим за небостъргачи, Австралия не е от страните, които веднага биха ни дошли наум. Това обаче ще се промени с откриването на Skypoint Climb през 2012 г.. След като небостаргачът отвори врати, вече всички туристи и любители на високите сгради, ще могат да се изкачат по него. Не, това не е грешка – предлогът е „по“.

Срещу скромните 20 долара ще имате възможност да атакувате небостъргача отвън, разбира се придружени от професионален катерач, който ще ви води към върха. Пригответе се за общо 298 стъпала, на фона на удивително красива гледка и вероятно под звуците на изскачащото ви от нахлуващия адреналин в него сърце.

На сайта на небостъргача можете да си резервирате изкачване, а иначе с няколко факта нещата изглеждат така: Сградата е висока 322.5 метра и е 25-тата най-висока в света.

По принцип организаторите уверяват, че е супер безопасно, но ако докато четете това, нещо във вас се обръща, може би е добре все пак да предпочетете Сингапур тази година.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.