Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

На почивка в Испания

Географски и исторически погледнато Испания е много разнообразна страна и заслужено може да й бъде отредено място сред едни от най-красивите и спиращи дъха страни в Европа. Не случайно тя е и сред най-желаните за покупка на самолетни билети дестинация. Една разходка из цяла Испания е уникално и вълнуващо преживяване. Ибиса Ибиса, със своите целунати [...]

ИспанияГеографски и исторически погледнато Испания е много разнообразна страна и заслужено може да й бъде отредено място сред едни от най-красивите и спиращи дъха страни в Европа. Не случайно тя е и сред най-желаните за покупка на самолетни билети дестинация. Една разходка из цяла Испания е уникално и вълнуващо преживяване.

Ибиса

Ибиса, със своите целунати от слънцето плажове и искрящи океански води, е идеалното място за отдих по време на лятната ваканция. Ибиса е много популярна със своя доста бурен нощен живот. Една от централните атракции в този град е красива катедрала, която се намира на плажа и откъдето можете да се насладите на панорамна гледка към близките острови и красивото синьо море. На острова също можете да вземете под наем лодка, с която за един ден да опознаете цялото крайбрежие. Можете и си наемете ваканционна вила на плажа и да се отдадете на целодневно мързелуване върху хамак, с охладена бира в ръка и вперен поглед в безбрежните води наоколо. Венгабойс не случайно са направили своя хит „We’re going to Ibiza“

Алмерия

Разположена на брега на Средиземно море, Алмерия е изпълнена с плажове и много археологически обекти, които си заслужава да бъдат посетени.

Има и много природни паркове, в които има голямо разнообразие от различни видове флора и фауна. Можете да изкушите и вкусовите си рецептори с автентична храна от морски дарове и зеленчукови ястия, свежо добити от региона. Това е едно отлично място за почивка през лятото най-вече заради континенталния му климат.

Гранада

Известна с архитектурната си красота, Гранада е и място, което влиза в списъка със световно наследство на ЮНЕСКО.

Мястото е изпълнено с кой от кой по-красиви дворци и паметници от периода на Ренесанса. Много хора го избират като прекрасна възможност както за почивка, така и за връщане назад в историята.

В източната част на града е разположен комплексът Алхамбра. Това е архитектурен комплекс, в който на площ от около 140 хил. кв. м., посетителите могат да видят красиви градини, изумителен дворец и една крепост. Освен с историята си, мястото впечатлява и с запомнящи се пейзажи и гледки.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.