Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Москва с най-скъпи хотели за осма поредна година

Руската федерация е сред държавите с най-противоречива съвременна история. Макар и успяла донякъде да се отърси от социалистическото си минало, различни прояви на дискриминация срещу свободното слово често карат широката общественост в способността и да се демократизира. Като страна, в която разделението между отделните класи е особено силно изразено, и в която едрите бизнесмени са [...]

Руската федерация е сред държавите с най-противоречива съвременна история. Макар и успяла донякъде да се отърси от социалистическото си минало, различни прояви на дискриминация срещу свободното слово често карат широката общественост в способността и да се демократизира. Като страна, в която разделението между отделните класи е особено силно изразено, и в която едрите бизнесмени са способни да похарчат стотици хиляди, докато други живеят на ръба на мизерията, е малко учудващ фактът, че столицата е градът с най-скъпи хотели в света.

Москва с най-скъпи хотели

Ако имате закупени самолетни билети за Москва, то не се изненадвайте, че средната цена за нощувка е около £260. А това е дори без включени хотелски резервации и допълнителни такси. И така вече 8 поредни години. Проучването показва, че сумата е с цели 20 % по-висока от средната за света.

Икономическата криза изглежда не е успяла да уплаши руските бизнесмени и по-голямата част от наистина скъпите хотели са постоянно заети. Естествено, голяма част от световният елит също обича да отсяда там и много известни вериги разполагат с клонове в столицата.

В самата Москва, естествено, никога няма да ви стане скучно. Градът разполага със забележителна архитектура, способна да впечатли и най-скептичното око, а нощният живот там наистина си заслужава.

Дори и по-скъпите заведения да не са ви по джоба, винаги можете да намерите изгодно местенце в кварталите извън центъра. Имайки предвид нивото на престъпността, обаче, трябва да сте по-предпазливи. Джебчиите са успели да се усъвършенстват до степен на майстори. Най-често дори няма да забележите, че нещо ви липсва, преди да се приберете.

Внимавайте и за лесно възпламенимия руски темперамент, защото свадите, особено тези в нетрезво състояние, са често срещано явление там.

Спазвайки тези дребни норми на поведение имате шанса да си изкарате наистина страхотно в града с многовековна история.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.