Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Комбинирана екскурзия до Ел Калафате

Има няколко примамливи възможности да посетите красивата Патагония. Една от тези възможности е, ако комбинирате посещение до Чили, Великденския остров и Калафате. Друга е Бразилия и невероятните Игуасу, както и отвъд границата с Аржентина-остатъка от фракцията. Ел Калафате Той е част от голямата шапка природни обекти на Патагония. Ако сте решили да се отбиете до [...]

Ел КалафатеИма няколко примамливи възможности да посетите красивата Патагония. Една от тези възможности е, ако комбинирате посещение до Чили, Великденския остров и Калафате. Друга е Бразилия и невероятните Игуасу, както и отвъд границата с Аржентина-остатъка от фракцията.

Ел Калафате

Той е част от голямата шапка природни обекти на Патагония. Ако сте решили да се отбиете до Андите, то закупете своите самолетни билети до Ел Калафате и резервирайте престоя си в близост до някой от двата национални парка в близост, чиято цел ще бъде да ги посетите, точно между Санта Крус и Андите.

Красивите паркове

Сред тях се откроява “Лос Грасиерес”, който от 1981г. минава под опеката на световната организация за опазване на културните ценности- ЮНЕСКО.

Андите

Величествената верига, която опасва западните покрайнини на Южна Америка, се простира чак до Патагония и Ушуайя. За да поемете на това интересно приключение, навярно сте добре подготвени и сте се погрижили нищо от туристическата Ви екипировка да липсва. Струва си да се подсигурите, за да сте спокойни, че нищо няма да наруши природното любуване на един от най-изящните райони за планински туризъм. Тук ще видите красиви езера, гъста иглолистна растителност и изумителни глетчери.

Ледниците

Сред фантастичните ледници в националния парк “Лос Грасиерес” най-впечатляващ е Перито Морено. До него ще стигнете от западната част на Лаго Архентино и Ел Калафате. Има два варианта за състоянието, в което може да видите ледника. Най-впечатляващият е, когато ледникът се разпростре над цялото езеро и под напора над водните маси леда от долу започва да ерозира, показвайки пред очите Ви пленяваща картина. По маршрута на Перито Морено ще минете по течението на река Бразо Рико и ще прекосите поле от над 350 айсберги, които внушават смесица от красота, неподправеност и респект. И така, докато стигнете до най-внушителната гледка- панорамното шейсет метрово величие, което се издига над реката до Курва де лос Суспирос- най-красивата страна на ледника Перито Морено. Повярвайте, на тези снимки ще Ви завидят дори приятелите, които не си падат по планинския туризъм.

По кое време да посетите парка

Туристическия сезон в района е от месеците октомври до април, така че съобразете закупуването на Вашите билети с него.

Разходка с лодка

Едно от най-красивите приключения, заради което ще си струва да видите глетчерите, е пътешествието по вода насред ледниците. Изключително преживяване е да гледате как глетчерите се откъсват един от друг, за да формират ново формирувание. Грохота от пропукването на тоновете бяла арктическа красота и придвижването йм по течението на бистрите води докато Вие плавате наоколо, е впечатлително изживяване. Отдайте му се.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.