Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/biletisofia.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Екзотичните места за почивка по света

Разбира се, има десетки възможности, които предлагат туристическите агенции, както за близки, така и за далечни дестинации. За всички дестинации има различни намаления и възможности, които бихте могли да оцените като подходящи или не съвсем удачни за Вас. Съобразени с местните туроператори и специфичните условия на страната, в която ще гостувате, тези предложения са добри, [...]

МаврицийРазбира се, има десетки възможности, които предлагат туристическите агенции, както за близки, така и за далечни дестинации. За всички дестинации има различни намаления и възможности, които бихте могли да оцените като подходящи или не съвсем удачни за Вас. Съобразени с местните туроператори и специфичните условия на страната, в която ще гостувате, тези предложения са добри, защото покриват голяма част от разходите, които са разнообразни. Затова е хубаво, ако ще пътувате надалеч, да закупите подобна екскурзия, която ще Ви даде и отстъпки в цената на пакета, както и допълнително намаление, особено ако я закупите месеци преди да пътувате за желаната от Вас страна. Екзотичните дестинации предполагат запознаване с културата и обичаите на страната, която ще посещавате, което може да направите и самостоятелно, а може и да се доверите на местния гид, който ще Ви бъде осигурен към групата, с която бихте пътували. В днешната статия бихте искали да представим една интересна дестинация, която се намира в югозападния Индийски океан, недалеч от Мадагаскар и Африка. Това е красивият остров Мавриций.

Кралска екзотика

Няма много места по света, които могат да се похвалят с такава природна смесица от морски и планински терени. Естественото оформление, дело на природата в продължение на милиони години и умелото съчетание на построените курорти, дават сегашния невероятен изглед на острова. Той е сред най-продаваната от екскурзиите в западния Йндийски океан и района на Мадагаскар. Елате тук и ще се убедите с какво.

Неподправена красота

Самолетни билети и комбинирана едноседмична екскурзия Ви делят от този индивидуален, островен рай, в който може да видите чудни пясъчни плажове и дълги безбрежни ивици, красиви планински хребети, от които гледките са великолепни, както и дива и различна островна флора и фауна. Екзотично и неподправено блаженство, което си струва да бъде видяно от Вас и преживяно с всички възможни атракции- природни и туристически.

Кога Мавриций е подходящ за посещение

По време на зимните месеци острова бива най-усилено посещаван, тъй като се намира в Северното полукълбо и е идеална екскурзия, която предпочитат европейските и американските туристи.

Сеизмичната активност на острова

Това е една от причините Мавриций да е толкова великолепен. Отдавна угасналият вулкан на острова е формирал такива причудливи форми и образувания в отделни краища на острова, че туриста любопитства да разбере какво представляват те. Сгушени в подножието на островърхи клисури, тези местности наподобяват много различен от типичния островен, макар и сеизмичен пейзаж. Струва си да бъде видян отблизо.

No related posts

Author: biletisofia.net

See all posts by biletisofia.net (48)

Comments are disabled in this entry.